Vse kategorije
EN

Domov>Novice>Novice podjetja

Navidezni demo za sezono 2021

»Ker se pandemija koronavirusa nadaljuje, se je potrošniški ognjemet, vključno z bleščicami in petardami, več kot podvojil. Toda uvoz iz Kitajske, ki oskrbuje več kot 90% svetovnih izdelkov za ognjemete, se je v začetku letošnjega leta ustavil, voditelji industrije pa v prihodnjih dneh pričakujejo pomanjkanje ponudbe. "
- pri CNN Business

新闻 配 图 -1 修 后

Sezona 2020 v ZDA je čudna, saj so ognjemeti za 1.3 g odpovedali, zato zaradi razcveta 1.4G potrošniškega ognjemeta Ameriki hitro zmanjka zalog. Takoj ko se praznovanje 4. julija konča, so predstavitve naših novih izdelkov v letošnjem letu zaradi neizogibne situacije COVID-19 takoj po poletnem postanku na spletu.

Na zelo zanimiv način predstavitve v predstavitvenem videu smo razvili povsem nov seznam izdelkov, vključno z ameriškimi predmeti s 500 grami torte, rimskimi zagradami za sveče, dimi, tudi evropskimi predmeti sestavljenih izdelkov za ognjemete, rudniki, fontane itd. vse na demo seznamu.

GO SERIJA
NEONOVA SERIJA
POGLAVJE RAZKRITJE SPOLA
VIJOLIČNA SERIJA

Privlačni dizajni etiket, prijetna in gladka izvedba, moč prahu s srčnim tempom in zvoki, to je lahko najboljša predstavitev Chili Fireworks, ki so jo kdaj organizirali, pojdite in preverite na spodnji povezavi, vaši komentarji in poizvedbe so več kot pozdravil.

2020-11-27